Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Beneficii și proprietăți ale uleiului de Argan

Beneficii și proprietăți ale uleiului de Argan

Tot mai multe persoane își doresc să ducă o viață sănătoasă și adoptă un stil de trai nou. Fie prin remedierea pe cale naturală a unor probleme de sănătate sau consumarea alimentelor sănătoase, stilul de viață se modifică. Adoptarea unor alte obiceiuri sănătoase va oferi corpului nutrienții, vitaminele și mineralele de care are nevoie. Urmăriți următorul articol pentru a descoperi câteva beneficii și proprietăți ale uleiului de Argan.

Acesta este unul dintre uleiurile esențiale utilizate în cosmetică și în industria culinară. Cel mai des se folosește la cosmetică, pentru piele, unghii și păr. Gustul asemănător al uleiului de susan va adăuga cu siguranță un strop de savoare preparatelor preferate! Uleiul de Argan este de asemenea, un remediu naturist puternic.

Utilizarea uleiului de argan natural reglează pH-ul pielii și te protejează de razele UV. Expunerea la soare la ore nepotrivite sau arsurile solare sunt remediate imediat doar de simpla aplicare a uleiului. Acesta tratează inflamațiile pielii și este benefic în cazul persoanelor care suferă de psoriazis. Unghiile, părul și pielea se află în aria preferată a uleiului de Argan, după cum urmează:

 1. Hidratează pielea și o protejează de alergeni. Iritațiile care provoacă mâncărimi nu mai reprezintă o problemă! Uleiul de Argan redă frumusețea pielii, tratând aceste iritații. Pielea uscată va deveni mai elasică, strălucitoare și protejată împotriva infecțiilor.
 2. Reglând pH-ul pielii, tenul va renunța la aspectul uleios. Aplicarea uleiului de Argan pe piele va regla producția de sebum și va menține la un nivel optim uleiurile naturale ale pielii.
 3. Repară părul lipsit de volum și uscat. Vârfurilor despicate le va fi restaurată strălucirea, doar plin aplicarea unei măști cu ulei de Argan. Previne scalpul uscat, mâncărimile și este ideal pentru accentuarea procesului de creștere a părului. Scalpul va fi sănătos, fără mătreață, iar rădăcinile se întăresc.
 4. Încetinește procesul de îmbătrânire al pielii. Elasticitatea pielii este cea care provoacă ridurile și liniile de expresie. Aplicarea acestui ulei pe zona afectată va reduce în timp urmele de îmbătrânire.
 5. Restabilește strălucirea naturală a unghiilor. Unghiile fragile încep să își piardă din strălucire și se rup foarte repede. Aplică ulei de Argan pe fiecare unghie și lasă-l să acționeze câteva minute. Clătește și repetă procesul în fiecare zi.

Beneficiile și proprietățile uleiului de Argan nu se opresc aici!

Astfel, uleiul este: ulei argan nutrio.ro
 1. Antioxidant – reduce efectele radicalilor liberi.
 2. Emolient – hidratează în profunzime.
 3. Cholerectic – stimulează secreția bilei din ficat.
 4. Hipolipemiant – stimulează profilul lipidic.
 5. Anti-sebum – reduce cantitatea uleiului natural al pielii.
 6. Hepatoprotector – ficatul este protejat fără administrarea medicamentelor.
 7. Cicatrizant – vindecă rănile pe cale naturală într-un mod rapid.
 8. Anti-diabetic – previne creșterea nivelului de zahăr din sânge.
 9. Antiatherogenic – menține sistemul cardiovascular sănătos și previne leziunile din vasele de sânge.
 10. Chemopreventiv – reduce riscul de a face cancer prin întârzierea dezvoltării celulelor maligne.

Uleiul de argan este un ingredient activ care se regăsește în diferite cosmetice naturale. Acesta se aplică extern, iar pentru uzul intern este uleiul de Argan comestibil. Nu le confundați, deoarece înghițirea celui pentru uz extern poate produce răni grave!

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti