Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Beneficiile consumului de băutură vegetală

Beneficiile consumului de băutură vegetală

De o bună perioadă de timp, băuturile pe bază de migdale, ovăz și soia s-au instaurat în viața multora dintre noi. Motivele sunt diferite, din cauza alergiilor la lactoză, datorită gustului și vitaminelor pe care le au, dar și beneficiilor acestora. Băuturile vegetale și laptele vegetale sunt fabricate din diferite fructe sau alimente ecologice care furnizează un nivel de nutrienți organismului. Astăzi vom vorbi despre beneficiile consumului de băutură vegetală.

Băuturile vegetale de migdale se integrează perfect în prepararea budincii!

Prepararea budincii în mod obișnuit, cu lapte, va fi de domeniul trecutului! Înlocuiește laptele cu băutură vegetală de migdale și adaugă o lingură de făină de cocos pentru a se îngroșa preparatul. Gustul este excelent, sănătos, iar preparatul plin de nutrienți!

Băutura vegetală de orez cu ciocolată și soia este cea mai potrivită pentru prepararea porridge-ului!

Acest tip de băutură înlocuiește laptele sau apa cu care prepari de obicei porridge-ul. Băutura are rolul de a furniza un anumit procent de calciu. În plus, dacă adaugi și câteva fructe, micul tău dejun îți generează energie pe toată perioada zilei, iar consumul de calorii va fi mai scăzut.

Beneficiile consumului de băutură vegetală:

  • Aport scăzut de zaharuri. Aceste băuturi se găsesc sub formă îndulcită sau neîndulcită. Prima variantă reprezintă combinarea dintre aceste băuturi cu îndulcitori naturali și nu cu zahăr. Varianta din urmă este potrivită pentru cei care suferă de diabet de tip 2 și doresc să adauge câteva vitamine în alimentația zilnică.bautura de cocos nutrio.ro
  • Migdalele sunt o sursă importantă de vitamina E, calciu și antioxidanți. Băutura vegetală de migdale asigură corpului aproape jumătate din DZR de vitamina E. Consumul de această băutură va reduce de asemenea, inflamațiile din corp.
  • Previn bolile cardiovasculare. Băuturile vegetale nu conțin colesterol și pot reduce nivelul colesterolului rău din corp. Acestea sunt ideale pentru a proteja sistemul cerebral, reducând riscul de boli precum Alzheimer.
  • Nu conțin lactoză. Fiind băuturi vegetale, acestea nu conțin lactoză și nu provoacă alergii în corp. Dacă suferi de intoleranță la lactoză, laptele vegetal este ideal pentru consum! Pe lângă faptul că furnizează o cantitate mare de calciu, acesta nu are reacții adverse pentru cei suferinzi.
  • Te bucuri de un aport mare de proteine. Dacă ești sportiv de performață sau abia acum ți-ai început călătoria către acest drum, băutura de soia reprezintă cel mai mare ajutor. Aceasta este bogată în proteine, acid folic, potasiu, mangan, tiamină și riboflavină.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile consumului de băutură vegetală, lista fiind destul de mare datorită vitaminelor și mineralelor existente.

Băuturile vegetale de orez, soia, migdale, cocos sau combinate între ele se pot folosi la prăjituri, în cafea, în prepararea micului dejun și nu necesită zahăr adăugat. De exemplu, dacă alegi băutura de migdale îndulcită și prepari prăjituri, cantitatea de zahăr se reduce sau poți renunța complet la acesta, datorită gustul deja dulce al băuturii.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti