Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Ce este Chlorella și ce beneficii are

Ce este Chlorella și ce beneficii are

    Cu toții ne dorim un stil de viață sănătos care să ne asigure o viață lungă și fără probleme. Modificarea alimentației este cheia, dar pe lângă ea trebuie să ajustezi și modul de gândire, odihna și mișcarea. Este ideal ca fiecare persoană să utilizeze remedii naturiste și să aleagă calea naturală de câte ori are ocazia. Acest lucru include adăugarea unor alimente benefice în dieta ta zilnică precum Chlorella.  Articolul de astăzi va prezenta ce este Chlorella și ce beneficii are.

    Chlorella este o algă de apă dulce, monocelulară. După ce este procesată, ea este transformată în medicamente și suplimente nutriționale. Se utilizează în industria farmaceutică, benefică pentru toate persoanele care își doresc creșterea masei musculare. Se găsește sub formă de extracte lichide, pulbere sau tablete. Toate acestea conțin Factor Chlorella de Creștere, cunoscut sub numele de CGF. Extractul este bogat în proteine, aminoacizi, carbohidrați, vitamine, peptide, acizi nucleici și zaharuri benefici pentru sistemul imunitar.

    Alga verde numită Chlorella are cea mai mare concentrație de clorofilă. Aceasta este de 5 ori mai puternică decât clorofila lichidă. Clorofila este un fitonutrient care poate reduce stresul oxidativ, inflamațiile, accelerează vindecarea și stimulează formarea hemoglobinei. Este unul dintre cele mai populre suplimente alimentare din Japonia, care este și principala țară de producție.

    Gustul algăi este similar cu cel al uleiului de pește sau unul de verdețuri. Calitatea sa depinde de modul de cultivare. Astfel, cu cât condițiile de cultivare au fost mai bune (apa pură), cu atât gustul și mirosul sunt mai plăcute. Alga este foarte pretențioasă, acumulând toate toxinele din mediu ei înconjurător. Dacă gustul său nu se află în preferințele tale, îl poți masca cu pastă de avocado, înghețată sau smoothie-uri.

Întregul organism beneficiază de acțiunile Chlorellei, astfel: hormonii funcționează corect, sunt reglate tensiunea arterială și colesterolul, reduce din efectele negative ale chimioterapiei și radiațiilor. Are proprietăți antiinfkamatoare și antioxidante, iar din acest motiv poate face față cu ușurintă bolilor cronice precum artrita, diabetul, cancerul sau bolilor pulmonare. Conține vitamine, antioxidanti, minerale și fitonutrienți ideali pentru buna funcționare a întregului organism.

    Chlorella poate combate cancerul prin întărirea sistemului imunitar. Dacă este luată preventiv, ajută corpul să elimine din celulele canceroase. Cu ajutorul efectelor sale, Chlorella elimină toxinele și metalele grele din organism. Este benefică pentru celulele care luptă cu cele canceroase prin stimularea producției de globule albe. Efectele secundare ale tratamentelor anti-cancer sunt reduse considerabil cu ajutorul Chlorellei.

    Consumul de Chlorella poate regla digestia și accelera metabolismul. Se folosește în special pentru a pierde în greutate fără a pierde din vitamine. Fibrele prebiotice alimentează bacteriile probiotice, echilibrând flora gastro-intestinală. Ajută la reducerea grăsimii în exces din corp prin eliminarea pe cale naturală a toxinelor.

    Pe lângă toate acestea, Chlorella luptă cu bolile respiratorii, alergii, întărește sistemul imunitar, scade nivelul zahărului din sânge, repară ADN-ul, reglează tensiunea, scade colesterolul, întărește și formează mușchii & menține sănătatea creierului. Antioxidanții, acidul folic, Omega-6 și vitamina B12 sunt esențiale pentru asigurarea unei funcționări corecte a creierului. Sistemul imunitar are nevoie de asemenea de nutrienți și vitamine pentru a lupta cu bolile. În conținutul Chlorellei se găsesc toate substanțele nutritive de care are nevoie organismul.

 

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti