Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Ce nu știai despre Moringa – planta care vindecă 300 de boli

Ce nu știai despre Moringa – planta care vindecă 300 de boli

  Moringa este considerată una dintre cele mai nutritive alimente din întreaga lume. Planta crește în Asia de Sud și în zonele tropice. Frunzele se folosesc de sute de ani în medicina alternativă. Medicina tradițională din India scoate la iveală ce nu știai despre Moringa – planta care vindecă 300 de boli.  

În compoziția acestei plante se află proteine, potasiu, vitamina C, betacaroten și calciu, dar și aproape toate vitaminele și mineralele. De asemenea, moringa mai conține și aminoacizi esențiali, dar și antioxidanți. Este numită una dintre cele mai nutritive alimente din întreaga lume deoarece are: 

  • De 9 ori mai multe proteine decât un iaurt
  • De 15 ori mai mult potasiu decât bananele
  • De 12 ori mai multă vitamina C decât portocalele
  • De 10 ori mai mult betacaroten decât morcovii
  • De 17 ori mai mult calciu decât laptele. 

Ce efecte are pudra de moringa asupra organismului?

Consumul regulat de pudră de moringa scade colesterolul și glicemia din sânge. Poate fi consumată de diabetici și cei care sunt predispuși la probleme cardiovasculare. Ce nu știai despre morniga este că are efect antiinflamator și poate fi utilizată cu ușurință pentru a trata ulcerul stomacal, inflamațiile cronice și se poate aplica local pentru calmarea durerilor articulare. 

Dacă obișnuiești să consumi pudră de moringa poți sta liniștit în legătură cu intoxicațiile cu arsenic. Aceasta protejează organismul împotriva efectelor nocive ale arsenicului. Intoxicațiile cu arsenic pot proveni de la apa contaminată sau alimente de bază care au un nivel ridicat de arsenic. pudra moringa nutrio.ro

Morniga poate trata inflamațiile, bolile infecțioase, afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni digestive, îmbunătățește activitatea ficatului, stimulează lactația, scade tensiunea, are proprietăți antitumorale, antivirale, anticancerigene și poate regla cu ușurință funcția tiroidei.

Cum poți consuma pudra de moringa?

Chiar dacă este un aliment extrem de sănătos, nu îl consuma în exces! Poate avea efecte negative asupra organismului dacă nu este consumat cu moderație.

Pudra se poate adăuga în feluri de mâncare, sucuri, limonade sau în untul de arahide. Cel din urmă îi maschează pudrei cel mai bine gustul. Gustul său este picant, iute și intens, similar cu cel al ridichilor. Dacă ești iubitor de aceste legume, cel mai probabil te vei obișnui repede cu gustul mornigăi.

Pentru a beneficia de proprietățile benefice ale pudrei de moringa consumă câte o linguriță pe zi. Odată cu trecerea timpului poți crește progesiv cantitatea, până ce corpul s-a obișnuit cu aceasta. De obicei, primul efect al pudrei și cel mai puternic este detoxifierea organismului. Acesta generează amețeală, greață și oboseală în lipsa de toxine. În prima săptămână poți începe cu doar jumătate de linguriță de pudră, apoi o linguriță și maxim o linguriță jumătate.

Pudra este ideală pentru a îmbunătății funcțiile organismului și de a-i asigura un aport optim de nutrienți, vitamine și minerale, zilnic.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti