Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Consumă stafide dimineața și uită de problemele digestive!

Consumă stafide dimineața și uită de problemele digestive!

Stafidele au determinat o mulțime de păreri pro și contra asupra includerii în diferite preparate. Aceste fructe uscate se pot consuma și ca atare, nu doar în prăjituri. Conțin o mulțime de minerale și vitamine, furnizând o doză destul de mare organismului. Consumă stafide dimineața și uită de problemele digestive!

Fructele uscate se obțin printr-un proces de deshidratare în care se reduce conținutul de apă și rămân nutrienții acestora. Stafidele se numără printre fructele uscate cu cele mai multe beneficii pentru sănătate, printre care și combaterea constipației. Din acest motiv este indicat să consumi stafide la micul dejun. Pe lângă combaterea constipației, stafidele au următoarele beneficii:

  • Detoxifică organismul.

Mâncarea plină de grăsimi nesănătoase împreună cu un stil alimentar haotic vor avea destule efecte negative asupra organismului. La o anumită perioadă, organismul are nevoie de o detoxifiere care să îi permită reluarea activităților obișnuite, fără să fie îngreunat de grăsimi nesănătoase, îngroșarea vaselor de sânge și așa mai departe. Pentru a beneficia de această detoxifiere cu ajutorul stafidelor, lasă-le în apă peste noapte, apoi bea apa în care au stat. Lichidul rezultat va îmbunătăți funcționarea ficatului, dar și a rinichilor. Organismul are propriile mecanisme de detoxifiere, dar prin anumite procese le poți sprijini.

  • Combat anemia.

Conținutul ridicat de fier din compoziția stafidelor poate combate cu ușurință anemia. În plus, stafidele au o concentrație mare de complexul vitaminei B, dar și cupru pentru a ajuta la formarea globulelor roșii. Stafidele consumate dimineața asigură o stare de energie pe tot parcursul zilei și îmbunătățesc de asemenea starea de spirit. Chiar și stările de rău datorate constipației cauzate de capsulele ce conțin fier pot fi vindecate cu stafide. Consumă stafide dimineața și uită de problemele digestive!

  • Sprijină sănătatea inimii.

Înainte de a te baza pe stafide pentru a ajuta organismul, trebuie să știi ca acestea se consumă cu moderație. Datorită glucozei din compoziția lor, stafidele se consumă regulat și nu exagerat! Zilnic poți consuma până la 25 de grame de stafide pentru a beneficia de potasiu. Potasiul este esențial pentru a reduce tensiunea arterială. La micul dejun, câteva stafide vor proteja inima pe tot stafide nutrio.roparcursul zilei, iar consumul regulat te va ține departe de problemele cardiovasculare.

  • Mențin sănătatea osoasă.

Conținuul de calciu al stafidelor asigură sănătatea osoasă și furnizează o doză importantă de calciu pentru întărirea lor. Tot în stafide se află și borul. Acesta este un micronutrient care ajută la formarea și menținerea rezistenței osoase. Borul facilitează absorbția calciului, iar lipsa acestuia poate cauza carențe de calciu. Potasiul are de asemenea, un rol important în sănătatea oaselor. Dacă îți dorești să ți la distanță osteoporoza și deteriorarea articulațiilorm stafidele pline de potasiu și calciu sunt cele mai potrivite!

  • Alcalinitatea organismului rămâne în parametrii normali.

Aciditatea în organism cauzează probleme la nivelul pielii pe bază externă, iar intern mărește riscul de pietre la rinichi și intensifică artrita. Dezechilibrul pH-ului poate duce de asemenea, la colesterol mărit. Potasiul și magneziul din stafide ajută la alcalinizarea organismului prin neutralizarea acidității.

Așadar, consumă stafide dimineața și uită de problemele digestive și nu numai!

 

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti