Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Cum îți formezi un stil de viață sănătos?

Cum îți formezi un stil de viață sănătos?

Renunțarea la vicii și la alimente dăunătoare este extrem de grea pentru toată lumea. Fotografiile și riscurile deja cunoscute la care te expui dacă nu urmezi un stil de viață sănătos nu mai sunt de speriat. Așadar, cumva trebuie să ai grijă de propriul organism și să îți prelungești anii de viață. Află cum îți formezi un stil de viață sănătos în articolul de mai jos!

În primul rând, pentru a putea crea un stil de viață care să te mulțumească va trebui să îți stabilești câteva priorități. De exemplu, dacă ai probleme cu articulațiile și te-ai hotărât să urmezi un tratament pe baza unor tincturi, dar alcoolul are un mare loc în viața ta, va trebui să știi ce este mai important.

Un al doilea pas spre o alimentație și o viață sănătoasă este renunțarea la alimentele procesate. Grăsimile în exces, condimentele și sumedenia de alimente nesănătoase de care ne lovim zilnic sunt cele care ne distrug treptat sănătatea. Organismul are nevoie de vitamine, minerale și nutrienți pentru a putea funcționa în mod corect. Alege întotdeauna alimente naturale și cu cât mai puține zaharuri.

Fiecare masă a zilei trebuie să conțină legume, fructe și proteine. Într-adevăr, pe cele din urmă le procurăm din carne, dar sunt alimente care pot înlocui consumul de carne. Din acestea fac parte năutul, lintea sau Jackfruitul. Proteinele pot fi de origine animală precum ouăle, laptele sau carnea slabă și de origine vegetală – leguminoasele.

alimente sanatoase nutrio.roCum îți formezi un stil de viață sănătos, cum corpul tău va deveni mult mai rezistent la boli și afecțiuni. Un stil alimentar plin de nutrienți, vitamine și minerale înseamna automat un corp sănătos. Sistemul imunitar este cel mai important pentru a duce o viață sănătoasă. Acesta este cel care luptă împotriva tuturor bolilor printre care și cancerul. Alege alimente bogate în antioxidanți, cum ar fi ghimbirul, lămâia sau afinele. Dacă nu ești dispus la o schimbare drastică, poți alege preparate care conțin aceste alimente.

Indreaptă-ți atenția către alimente integrale cum ar fi pastele sau pâinea. Preparatele pe bază de grâu integral sau cele din legume sunt mult mai sănătoase și hrănitoare decât cele din făină albă. Spre exemplu, poți consuma paste integrale fără să ai senzația de foame după jumătate de oră. De vină pentru această sențație de insuficență este glutenul. Dacă ai intoleranță la gluten, nu trebuie să elimini complet alimentele bazate pe acesta, ci să te orientezi către cele fără gluten – sosuri, dulciuri, pâine sau paste.

Un alt pas către succes este consumul de alimente bogate în antioxidanți. stil de viata sanatos nutrio.roAntioxidanții sunt cei care stopează formarea celulelor canceroase și luptă împotriva stresului oxidativ. Stresul distruge întregul organism și este extrem de dificil să îl refaci. Așadar, consumă astfel de alimente și păstrează-ți mintea sănătoasă!

Ultimul, dar nu cel din urmă punct este menținerea unui stil de viață activ. Sportul vitalizează organele și pune ”sângele în mișcare”. Cum îți formezi un stil de viață sănătos? Nimic mai simplu! Consumă alimentele necesare și adaugă sportul în viața ta!

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti