Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Cum poți renunța mai ușor la fumat

Cum poți renunța mai ușor la fumat

Renunțarea la fumat este o etapă extrem de grea și cele mai multe persoane nu reușesc să o ducă la bun sfârșit. Fie din motive financiare sau de sănătate, o mulțime de fumători își doresc să pună stop dependenței de fumat. Probabil te gândești de multe ori cum poți renunța mai ușor la fumat și ce poți face pentru a scăpa de stările de nervozitate.

Există pe piață o sumedienie de produse care promit să pună stop dependenței de fumat. Consumarea acestora nu este întotdeauna benefică pentru organism și de cele mai multe ori nu își îndeplinesc scopul. După cum bine știm,fumatul dăunează grav sănătății, iar concomitent cu administrarea produselor incorecte vor face și mai rău organismului.

tigari nutrio.ro

Pentru a renunța complet și fără riscuri la fumat, poți pune în aplicare câteva trucuri eficiente:

  • Încearcă să renunți la țigări atunci când ai o dispoziție bună. Stresul este cel care ne face să apelăm la tutun, așadar dacă ești trist sau stresat îți va fi mei greu să renunți la fumat.
  • Apelează la implementarea în minte a unor motive bine întemeiate. De ce vrei să renunți la consumul țigărilor? Motivele pot fi financiare sau pentru a-ți proteja sănătatea. Așadar, tipărește-ți în minte motivul sau motivele pentru care vrei să elimini tutunul.
  • Axează-te mai mult pe viața sportivă. Sportul este benefic organismului și activitățile fizice reduc din pofta de nestăpânit de a fuma.
  • Renunță la fumat împreună cu obiceiurile ce îți fac poftă de nicotină. Sunt câteva activități care stimulează dorința de a fuma. Dacă vrei să știi cum să renunți mai ușor la fumat, va trebui să excluzi pentru o perioadă ieșirile în oraș cu prietenii fumători.
  • Începe câteva sesiuni de yoga. Yoga este cunoscută pentru beneficiile sale asupra sănătății. Pozițiile de yoga îmbunătățesc somnul, silueta și te ajută să renunți la fumat. Poți practica Cobra Stretch, Corpse, Child’s Pose, Bridge sau Easy Sit. Fiecare dintre aceste poziții îmbunătățesc starea de spirit, elimină stresul și oferă un somn odihnitor.
  • Echilibrează-ți dieta. Consumul de fructe și legume trebuie sporit dacă vrei să renunți la fumat. Consumul de lichide de asemenea trebuie să crească pentru a nu deshidrata organismul. Poți apela la spray-uri antifumat care te pot ajuta să elimini complet nicotina din viața ta & să începi să duci o viață sănătoasă.
  • Economisirea banilor cheltuiți pe țigări înseamnă lucruri noi pentru tine. Spre exemplu, în funcție de cât ești obișnuit să fumezi, banii pe care în mod normal îi plăteai pentru țigări îi poți pune deoparte. La final de lună, bucură-te de economii cu o sesiune de shopping sau adună până ce îți poți cumpăra ce dorești.

Fumatul nu aduce niciun beneficiu organismului sau minții. Cele mai multe persoane se tem de eliminarea nicotinei pe motiv că nu știu cum poți renunța mai ușor la fumat. Etapa nu este una ușoară, dar poți apela la mici trucuri pentru a-ți ”păcălii” pofta de tutun. Somnul liniștit și mintea odihnită sunt cele care te vor ajuta în această perioadă.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti