Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Despre Iarba de grâu – un aliment super concentrat!

Despre Iarba de grâu – un aliment super concentrat!

Necesarul de vitamine și minerale zilnic este asigurat de varietatea de fructe și legume consumate. Cel mai indicat este să alegem aceste alimente în stare proaspătă și să le consumăm ca atare. Lipsa de vitamine, minerale și nutrienți poate genera carențe și odată cu ele probleme de sănătate. Astăzi vom vorbi despre iarba de grâu – un aliment super concentrat!

Iarba de grâu aduce numeroase beneficii pentru sănătatea datorită compensării lipsei de nutrienți. Aceasta se găsește sub formă de pudră și se obține din lăstarii de grâu organici. Iarba ajunge la noi prin procesul de conservare a tuturor substanțelor nutritive și face parte dintre alimentele cele mai complexe și concentrate. În compoziția ierbii de grâu se află peste 90 de minerale și toți aminoacizii de care are organismul nevoie (19 la număr). Raportat la concentrație, iarba de grâu conține de două ori mai multă vitamina A decât morcovii și mai multă vitamina C decât portocalele. Tot în compoziția acestui aliment super concentrat se află cantități mari de potasiu, magneziu, sodiu și calciu.

Despre Iarba de grâu – un aliment super concentrat!

Acest aliment are numeroase beneficii pentru sănătate și anume:

  • Pudra din iarbă de grâu ajută la alcalinicarea organismului. Clorofila din compoziția acesteia normalizează tensiunea sanguină prin dilatarea arterelor. Aceasta poate stimula metabolismul și cu ajutorul ei poți alcaliniza sângele. Pentru acest proces nu ai nevoie de schimbarea alimentației, ci doar de o linguriță de pudră de iarbă de grâu.
  • Regenerează celulele și intensifică acest proces. Aminoacizii din compoziția ierbii sunt ideali pentru formarea proteinelor, refacerea și formarea de celule noi ale corpului. Iarba de grâu se consumă de obicei după antrenamente, în cazul sportivilor, pentru refacerea organismului și creșterea masei musculare. Pudra de iarbă de grâu se adaugă în shake-uri și se consumă fie înainte, fie după antrenament.pudra de iarba de grau nutrio.ro
  • Ajută la procesul de formare a celulelor roșii ale sângelui. Molecula de clorofilă este similară cu cea de hemoglobină. Diferența dintre cele două sunt elementele centrale ale fiecăreia, la clorofilă este magneziu, respectiv fier. Asemănarea dintre cele două ajută corpul să transforme clorofila în hemoglobină. Așadar, numărul de celule roșii se suplimentează, iar capacitatea sângelui de a livra nutrienți și oxigen celulelor din corp se îmbunătățește.
  • Detoxifică organismul. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, E, vitamine din complexul B și caroten, consumul de iarbă de grâu poate detoxifica tractul gastrointestinal. Aceste vitamine sunt benefice pentru distrugerea radicalilor liberi din corp și pentru detoxifierea organelor corpului. Saponina din iarba de grâu stimulează sistemul limfatic, astfel eliminând toxinele din celulele corpului.

Iarba de grâu este un aliment super concentrat datorită numărului mare de substanțe nutritive separate. Aceasta conține peste 100 de astfel de substanțe și raportat la gramaj, 140 de grame din acest aliment este echivalent cu 3 kilograme de legume verzi.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti