Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Detergent hipoalergen și ecologic – ideale pentru un stil de viață sănătos

Detergent hipoalergen și ecologic – ideale pentru un stil de viață sănătos

Odată cu dezvoltarea și apariția mai multor viruși și bacterii, atât protejarea sănătății interioare, cât și pe cea exterioare au devenit obligatorii. Același lucru se întâmplă și în cazul rufelor, unde cei mici, chiar și cei mari, au diferite alergii la ingredientele din care sunt fabricate. Dacă îți dorești să nu te mai expui la acestea, optează pentru detergent hipoalergen și ecologic – ideale pentru un stil de viață sănătos!

Detergenții de acest tip pot fi pentru rufe, vase, pardoseli, geamuri sau universali. Fiecare are o altă rază de acțiune și nu se folosesc la altceva decât la cele specificate. Mai jos le vom analiza pe fiecare în parte pentru ca tu sa faci alegerea corectă.

Detergent hipoalergenic pentru rufe

Acesta la rândul său poate fi pentru rufe colorate, albe, delicate sau pentru hăinuțele copiilor. Detergentul hipoalergenic pentru rufe se poate utiliza în mașina de spălat manuală sau automată, este bazat doar pe ingrediente naturale și nu irită pielea. În compoziția acestuia nu se află betadină, așadar nu trebuie să îți faci griji în legătură cu mâncărimile sau iritațiile de pe piele. Detergentul hipoalergenic pentru rufe este fără parabeni, nu are parfum sintetic, nu conține silicon sau coloranți și este testat dermatologic. Acesta poate conține uleiuri din plante, cum ar fi cel de lavandă sau portocală.

Detergent ecologic pentru vase

Spălarea vaselor nu este atât de nesemnificativă precum pare. Există posibilitatea ca vasele să nu fie limpezite în întregime și să provoci iritații, chiar alergii și intoxicații datorită compușilor din acesta. Detergentul ecologic pentru spălatul vaselor se bazează pe extracte din plante și uleiuri esențiale, nu conține etoxilați și este 100% vegetal. Acest tip de detergent nu are coloranți, parfum detergent ecologic nutrio.rosintetic, parabeni sau silicon. Îndepărtează la fel de bine grăsimea ca și unul non-ecologic, dar riscul alergiilor este mai scăzut. Așadar alege un detergent hipoalergenic și ecologic – ideale pentru un stil de viață sănătos!

Detergent ecologic pentru pardoseli

Având în vedere că cei mici sunt mai mult pe jos, decât în pat sau pe scaun, ai nevoie de un astfel de detergent pentru a-i proteja. Detergentul ecologic pentru pardoseli conține alcool vegetal, uleiuri esențiale și surfactanți anionici din plante fără etoxilați. Pentru a dezinfecta încăperile mai mari, poți alege un detergent pentru pete tot ecologic cu un efect mai intens. Detergentul ecologic pentru partoseli nu conține coloranți, parfum sintetic sau silicon. În plus, este biodegradabil și vegetal. Dacă cineva din familie suferă de alergii, acesta este alegerea potrivită!

Detergent ecologic pentru geamuri și universal

Acest tip de detergent va utiliza resurse naturale pentru curățarea intensă a geamurilor. Produsele sunt concepute pe bază de plante, nu conțin produse petrochimice, parabeni, parfum sintetic sau conservați sintetici. Au în compoziție extracte din plante și uleiuri esențiale. Detergentul ecologic universal poate fi folosit pe toate suprafețele.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti