Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Fructele de goji și beneficiile lor

Fructele de goji și beneficiile lor

Fructele de goji sunt extrem de gustoase și hrănitoare. Utilizarea lor datează de acum mai bine de 2000 de ani, când se foloseau în medicina tradițională chineză. Ca o mică legendă, fructele de goji se consumau de către călugării din munții Himalaya în apă fierbinte și se obținea un ceai. Ceaiul se folosea pentru limpezirea minții, vitalizare, organism sănătos și energie. Astăzi, vom vorbi despre fructele de goji și beneficiile lor.

Vechea legendă despre fructele de goji și utilizarea lor are și astăzi un nivel mare de adevăr. Aceste fructe sunt foarte sănătoase și oferă organismului nutrienți, antioxidanți, vitamine și minerale. Goji este un arbust și fructele sale sunt considerate superalimente. Aminoacizii, mineralele, acizii grași, vitaminele C și E, dar și flavonoidele au un impact deosebit de important asupra sănătății noastre.

Ce conțin fructele de goji?

Fructele asigură un aport destul de mare de fier, calciu, potasiu, cupru, seleniu, magneziu, vitamina A, vitamina E, vitamine din complexul B, antioxidanți, fenoli, fitosteroli, polizaharide, acizi grași nesaturați și 18 aminoacizi.  Goji au doar cuvinte de laudă asupra lor și pe bună dreptate! 

Aceste fructe mai conțin caroten mai mult decât orice alt produs și o cantitate de vitamina C de 500 de ori mai mare decât portocalele.

Dacă vorbim despre fructele de goji și beneficiile lor trebuie menționat acțiunea sa asupra sistemului imunitar. Consumul de goji împreună cu portocale îți va fortifica sistemul imunitar mai mult decât orice alt supliment sau aliment! Acestea previn o mulțime de boli și mențin sănătatea și bunăstarea corpului. goji uscate nutrio.ro

Cu ajutorul lor poți beneficia de o minte mereu limpede, fiind vitală în nivelul de concentrare și memorie. În plus, dacă ai nevoie de energie încă din prima parte a zilei, poți consuma fructe de goji uscate cu fulgi de ovăz și semințe de chia. Un singur bol din acest preparat va menține senzația de sațietate pe o perioadă lungă de timp, nu consumi atât de multe calorii și te bucuri de stare de spirit excelentă toată ziua!

Pentru a scurta perioada de convalescență poți introduce cu încredere fructele de goji. Alte beneficii ale acestor fructe includ favorizarea pierderii în greutate, detoxifierea organismului și prevenirea bolilor cardiace. Deși sunt ușor dulci, acestea pot stabiliza glicemia, așadar pot fi consumate de diabetici.

Fructele de goji sunt de două tipuri, dar doar unul singur se poate consuma! Goji-ul tibetan sau Lycium barbarum are un fruct zemos, cu gust dulce și semințe mici care nu se simt la mestecare. Acesta este singurul comestibil și plin de proprietăți benefice pentru organism! Goji-ul chinezesc are frunze scurte și late, fructul este zemos și amar, iar semințele sunt mari și neplăcute. Acest tip de goji nu se consumă, ci se utilizează în industria farmaceutică.

Fructele de goji și beneficiile lor acționează asupra întregului organism! Goji se găsește pe piață sub formă uscată care furnizează un număr mare de vitamine și minerale corpului. Consumă-l alături de alte fructe, într-un bol cu porridge sau într-o salată de fructe.

 

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti