Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Fulgii de quinoa – un aliment complex și delicios!

Fulgii de quinoa – un aliment complex și delicios!

Originară din Chile și Peru, quinoa se cultivă în mai multe țări printre care Belgia, Franța, Spania sau Germania. Din planta de quinoa se utilizează doar semințele, a căror calități nutritive sunt excelente! Există mai mule sortimete de quinoa, dar cele mai cunoscute sunt cea roșie, neagră și albă. Astăzi vom vorbi despre fulgii de quinoa – un aliment complex și delicios!

Fulgii de quinoa sunt extrem de delicioși și versatili, fiind un aliment destul de complex din puct de vedere nutrițional și sunt foarte bogați în fibre. Tot în compoziția acestui aliment avem parte de găsimi nesaturate, glucide complexe, fibre alimentare, acizi grași omega 3, omega 9 și omega 6, dar și calciu, magneziu, fosfor, mangan, seleniu, potasiu și vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, B9).

Fulgii de quinoa mai conțin și toată gama de aminoacizi esențiali, iar din acest motiv sunt benefici pentru organism. Organismul are nevoie de aminoacizi esențiali pentru că îi poate produce singur doar pe cei neesențiali.

Consumul de fulgi de quinoa generează mai multe beneficii organismului, din care amintim:

  • Reglează nivelul colesterolului. Fibrele și grăsimile nesaturate din compoziția fulgilor de quinoa ajută la reglarea nivelului de colesterol din fulgi de quinoa nutrio.rosânhe.
  • Îmbunătățește digestia. Tot fibrele se ocupă cu îmbunătățirea tranzitului intestinal, fiind benefic în procesul de digestie, detoxifiere și la pierderea în greutate.
  • Îmbunătățește circulația sângelui. Vitamina B2 din compoziția fulgilor de quinoa îmbunătășesc circulația sanguină, fiind ideală pentru cei care au probleme cu circulația periferică.
  • Conferă vitalitate. Consumul regulat de fulgi de quinoa va genera o stare permanentă de bine, ai suficientă energie și vitalitate pe o perioadă lungă de timp.
  • Reduce nivelul de stres și elimină migrenele. Vitaminele și mineralele din compoziția fulgilor de quinoa ajută la acest proces, magneziul fiind cel responsabil cu relaxarea pereților vaselor sanguine și cu reducerea tensiunii arteriale.
  • Îmbunătățește memoria. Vitamina B9 împreună cu celelalte vitamine și minerale din fulgii de quinoa protejează creierul de bolile degenerative și îmbunătățește memoria.
  • Ajută la buna funcționare a sistemului cardiovascular. Fulgii de quinoa mențin un nivel optim de colesterol în sânge și protejează inima de boli cronice.
  • Se poate include ușor în dieta veganilor, având un conținut foarte mare de proteine.
  • Fulgii de quinoa amestecați cu miere pot oferi tenului un aspect luminos și revigorat. O mască de față bazată pe fulgi de quinoa poate face minuni asupra tenului obosit și lipsit de vitalitate.

Fulgii de quinoa sunt un aliment complex și delicios fiind introdus cu ușurință în alimentație. Poți obține un smoothie care să îți ofere energie, o pizza care să îți satisfacă pofta sau supe creme cu fulgi de quinoa pentru a fi mai ușor de acceptați în dieta copiilor. Dacă fulgii nu sunt întocmai pe placul tău, poți aalege quinoa simplă sau pudra de quinoa – ambele fiind la fel de sănătoase.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti