Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Motive pentru care ar trebui să utilizezi gel de duș ecologic pentru copii

Motive pentru care ar trebui să utilizezi gel de duș ecologic pentru copii

Atunci când vine vorba de baie, cei mici pot fi extrem de greu de convins. În plus, ai nevoie și de produse specifice vârstei lor, naturale și fără chimicale. Spălatul cu săpun solid nu mai este o soluție și trebuie să îți îndrepți atenția către alte produse cum ar fi gelul de duș ecologic. Despre acest subiect vom discuta astăzi și vom prezenta câteva motive pentru care ar trebui să utilizezi gel de duș ecologic pentru copii.

Baia este pentru unii un motiv de maximă bucurie și entuziasm, în timp ce alții pot detesta efectiv să intre în contact cu apa. Cu cât este mai mic copilul, cu atât mai greu este să îl convingi că ce va urma este bine. Probabil ți-a scăpat o dată din pură neatenție să îi intre copilului apa în ochi și de atunci a început calvarul. Pentru a-l proteja poți apela la o șapcă pentru baie. Aceasta permite spălarea pe cap, dar fără să îi intre apa în ochi.

Un alt truc de a-l face pe cel mic să adore baia este jucăria preferată. Jucăriile de apă de dimensiuni mari (pentru a evita înghițirea) sunt perfecte pentru timpul acesta! Poți schimba de asemenea orele în care îi faci baie, cel mic nu va știi că se apropie timpul spălării. Spume de baie, șamponul și gelul de duș sunt alte atuuri pe care le ai în fața lui. Oricât de mult ar urî baia, cu siguranță va adora spuma de baie și mirosul gelului de duș!

Motive pentru care ar trebui să utilizezi gel de duș ecologic pentru copii:

  1. Nu conțin derivate petrochimice. Alergiile sunt ținute la distanță dacă alegi să folosești un gel de duș ecologic.
  2. Extractele din fructe și alte plante parfumate îi oferă o aromă plăcută de cel mic.
  3. Nu conțin parabeni. Substanțele conservante sintetice, denumite și parabeni se regăsesc într-o mulțime de cosmetice și produse pentru îngrijire corporală. Parabenii sunt cei care prelungesc perioada de valabilitate a produselor. Aceste substanțe sintetice pot cauza diferite afecțiuni printre care și cancerul la sân. Prin folosirea unui gel de duș ecologic de copii poți fi sigur că împiedici aceste procese.
  4. Nu conțin coloranți sau silicon.
  5. Ingredientele din care este fabricat sunt naturale și nu are în compoziție derivate animale.
  6. Păstrează pH-ul natural al pielii și nu modifică nivelul acestuia.
  7. Catifelează pielea celui mic și o păstrează hidratată.
  8. Datorită plantelor din care este confecționat un astfel de gel de duș, pielea se bucură de o îngrijire delicată, plină de vitamine și nutrienți.

 

Cu ajutorul unui astfel de gel de duș, copii vor iubi baia și vor aprecia mai mult timpul petrecut în cadă. Folosește gelul de duș ecologic pentru copii de peste 3 ani. Lasă-i să se bucure de mirosul plăcut și starea de relaxare pe care o vor avea după baie!

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti