Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

MSM – ce este și ce beneficii are

MSM – ce este și ce beneficii are

MSM este de fapt Metilsulfonilmetan – un compus organic al sulfului. Abrevierea se folosește mai des decât denumirea completă, fiind cunoscut mai mult în această formă. Compusul organic al sulfului este al treilea nutrient ca și cantitate în corpul uman. Astăzi vom vorbi mai exact despre MSM – ce este și ce beneficii are.

Metilsulfonilmetanul se află în alimentele lactate, carne și legume. Sulful este foarte important pentru sănătate și trebuie introdus în alimentația zilnică. Acesta ajută la procesul de detoxifiere a organismului, reduce inflamația din corp și contribuie la mobilitatea articulațiilor.Sulful face parte din compoziția fiecărei celule din organism.

Consumul de MSM îmbunătățește capacitatea corpului de a-și produce proprii antioxidanți. Sulful contribuie la producerea glutationului – unul dintre cei mai importanți antioxidanți. Glutationul nu își poate face rolul dacă nu este ajutat de sulf. Acesta are două forme de existență, respectiv oxidată și redusă. În funcțiile de proporția celor două forme, abilitatea sângelui de a combate stresul oxidativ este diferită. Astfel, consumul de MSM este cel care îmbunătățește funcția respectivă. Cu cât nivelul de glutation este mai redus, cu atât capacitatea de a reduce din efectele radicalilor liberi este mai mare.

Așadar, ai aflat despre MSM – ce este, acum e timpul să știi ce beneficii are:

 • Are efect detoxifiant prin mărirea capacității celuelor de a elimina excesul de toxine și fluide. Pudra de MSM este esențială pentru a ajuta nutrienții să fie asimilați mai ușor, iar celulele și membranele să funcționeze corect.organism nutrio.ro
 • Menține sănătatea oaselor. MSM-ul acționează eficient în reducerea durerilor provocate de artrită, osteoartrită și artrita reumatoidă. Acesta este un dizolvant al fosfatului de calciu, contribuind astfel la eliminarea depozitului nesănătos de calciu. Totodată, pudra de MSM ajută la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor.
 • Îmbunătățește circulația
 • Reduce durerile
 • Reduce transpirația
 • Îmbunătățește vitalitatea celulelor
 • Îngrijește părul și pielea prin producerea unei cantități mari de colagen și cheratină.
 • Ameliorează psoriazisul, dermatita, acneea, cuperoza, mătreața sau eczemele
 • Reduce astmul
 • Tratează și previne alergiile
 • Ameliorează constipația, hiperaciditatea, greața și diareea.
 • Menține un pH neutru
 • Reduce crampele și durerile de cap datorate dezechilibrului hormonal.

Pudra de MSM are o contribuție mare asupra modului în care organismul luptă cu radicalii liberi. Suplimentarea dietei cu această pudră ajută organismul să reducă nivelul de stres oxidativ și stările cauzate de acestea. Tot pulberea de MSM se poate utiliza și în cazul sforăitului, utilizată diluat cu apă într-un procent de 16%.

Un consum regulat și conștient de MSM poți vitaliza celulele în mod natural. Celulele au un nivel mare de permeabilitate, având nevoie de o cantitate mică de energie pentru a elimina toxinele din organism. Detoxifierea face mai ușoară asimilarea nutrienților și astfel procesul de digestie are nevoie de mai puțină energie.

Despre MSM – ce este și ce beneficii are ai aflat astăzi, așadar nu mai sta pe gânduri și suplimentează dieta cu această pudră!

 

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti