Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Remediu naturist pentru dureri articulare

Remediu naturist pentru dureri articulare

Durerile articulare sunt copleșitoare și nu fac altceva decât să pună pe pauză puterea corpului nostru. Acestea se accentuează în contact cu frigul și protejarea de sezonul rece nu se poate face 100%. Schimbările climatice afectează mobilitatea și flexibilitatea membrelor, împiedicându-ne să ne desfășurăm activitățile zilnice. Un remediu naturist pentru dureri articulare este cel mai potrivit!

Toate remediile naturiste au fost concepute în scopul de a proteja cât mai mult organismul. Medicamentele pot afecta diferite organe și modul lor de funcționare. De asemenea, organismul se poate obișnui cu un medicament și la un moment dat nu mai reacționează la administrarea acestuia. Remediile naturiste pentru articulatii și durerile cauzate de reumatism sunt potrivite oricărui corp, indiferent de afecțiune.

Flexibilitatea membrelor este cea mai importantă, mai ales dacă aveți un stil de viață activ.

Într-un paradox, sportul în exces afectează flexibilitatea membrelor. Mișcarea este foarte bună pentru corp, dar există posibilitatea ca membrele să fie obosite și să le forțezi. Punerea presiunii pe mâini sau pe picioare atunci când sunt epuizate nu va face altceva decât să agraveze situația. În acest fel apar deformațiile osoase sau entorsele. Tratarea lor se poate face cu extracte din plante si uleiuri esențiale benefice acestor afecțiuni. Poți utiliza ulei de măsline, extract de ardei iute sau ulei de ricin.

dureri nutrio.ro

Artroza, artrita și osteoporoza – cele mai dureroase afecțiuni ale articulațiilor.

Artroza este datorată reumatismului și deși evoluția ei este înceată, progresul său este fulgerător. Această afecțiune deteriorează cartilagiile și este una dintre cele mai des întâlnite boli reumatice. Se tratează cu rășină de brad sau extracte din uleiuri esențiale. De asemenea, poți opta și pentru creme drept un remediu naturist pentru dureri articulare. Artroza este întâlnită la nivelul articulațiilor genunchilor, spatelui, degetelor de la memebrele superioare și inferioare, dar și la articulațiile gâtului.

Artrita acționează prin inflamarea articulațiilor, fiind o boală autoimună. Statul mai mult timp în aceeași poziție alimentează artrita și articulațiile devin înțepenite. Netratarea acesteia poate duce în timp la imposibilitatea de a te mișca. Artrita se tratează tot cu extracte de plante precum cel de Spânz, Muștar sau Untul Pământului.

Osteoporoza este cel mai des întâlnită la persoanele cu carențe de calciu. Aceasta acționează la nivelul oaselor, atunci când acestea au o calitate redusă. Fragilitatea oaselor crește și în acest fel fracturile sunt des întâlnite. Calciu și vitamina D sunt esențiale pentru a trata această afecțiune, dar și extractul de Untul Pământului.

Un remediu naturist pentru durerile articulare este evitarea frigului, a umezelei și o dietă echilibrată. Consumarea alimentelor fără făină albă sau zahăr alb este benefică în tratarea acestora. Mișcarea și evitarea statului mult timp în aceeași poziție sunt alte căi prin care puteți ameliora durerile articulare. Apariția acestora vine când vă așteptați mai puțin și vă împiedică să vă continuați viața.

O mulțime de afecțiuni sunt efectul unui stil de viață nesănătos, printre care și bolile reumatice. Adoptă o dietă echilibrată, ore de odihnă suficientă și optați pentru remediile naturiste!

Menținerea unui stil de viață sănătos vă va proteja împotriva bolilor articulare și nu numai.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti