Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne

Strugurii și beneficiile lor pentru sănătate

Strugurii și beneficiile lor pentru sănătate

După cum bine știm, toate fructele avantajează și mențin sănătatea organismului și te pot ajuta în remedierea mai multor probleme. Printre fructele care îți oferă energie datorită nivelului de carbohidrați ridicat, se numără și strugurii. În acest editorial poți afla de ce sunt importanți strugurii și beneficiile lor pentru sănătate. Aceștia sunt incluși în mai multe diete, fiind un fruct foarte interesant pentru mai mulți oameni de știință.

Strugurii sunt alimente bogate în fitonutrienți, conțin carbohidrați sănătoși, fibre, proteine, vitaminele C, B6, K, magneziu, potasiu și cupru. Toate acestea sunt esențiale pentru ca organismul să funcționeze normal și sănătos. Vitaminele, nutrienții și fibrele sunt cele care se ocupă de buna funcționare a organelor. Așadar lipsa acestora poate duce la mai multe afecțiuni. Carențele de vitamine și circulația incorectă a sângelui poate duce la apariția varicelor, la crize hemoroidale sau în cazuri grave la tromboflebită.

Dacă suferi de afecțiuni precum varice, vase de sânge sparte sau tromboflebită, poți utiliza Varystim. Crema are efect de îmbunătățire a circulației sanguine datorită ingredientelor naturale din compoziția sa. Aceasta se bazează pe ulei de sâmburi de struguri și alte uleiuri esențiale. Astfel, strugurii și beneficiile lor pentru sănătate au efect și asupra senzației de greutate în gambe. Crema Varystim se aplică local, de două sau trei ori pe zi pentru a elimina complet venele de paianjen.

Cum pot contribui strugurii la sănătatea organismului?struguri nutrio.ro

Datorită substanțelor nutritive din compoziția acestora, strugurii pot elimina și reduce riscul apariției mai multor probleme de sănătate.

  • Strugurii protejează sistemul cardiovascular.

Atunci când concentrația de oxigen este prea ridicată în artere, celulele sanguine necesită protecție sporită. Strugurii au proprietăți antiinflamatoare și antioxidante, asigurând astfel sănătatea inimii. Inflamațiile cronice care apar la nivelul cardiovascular sunt cele care declanșează la rândul lor alte boli cardiovasculare. Însă, consumul optim de struguri poate ține la distanță aceste afecțiuni.

  • Au efecte excelente asupra creierului.

Consumul zilnic de struguri îmbunătățesc atenția, memoria și totodată starea de spirit. Abilitățile de concentrare și sporirea atenției sunt alte beneficii pe care strugurii le au asupra sănătății. Studii bazate pe consumul zilnic de struguri relatează îmbunătățirea memoriei și capacității de concentrare.

  • Țin la distanță bolile cronice.

Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, strugurii pot fi de folos la repararea celulelor distruse de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt cei care cauzează stresul oxidativ, atacă organismul și favorizează apariția diabetului și afecțiunilor la inimă. În pielea și semințele strugurilor se află cea mai mare concentrație de antioxidanți.

  • Nivelul de zahăr din sânge este menținut la normal.

Deși au un nivel mare de zahăr, strugurii nu sunt dăunători diabeticilor. Consumul normal de struguri scade zahărul din sânge și îl menține la un nivel normal. În compoziția acestui fruct se regăsește resveratrol. Acesta se ocupă de creșterea numărului de receptori ai glucozei pe membrană celulară. În acest fel, nivelul zahărului din sânge este menținut la normal.

Consumul optim de fructe poate remedia o mulțime de afecțiuni. Remediile naturiste nu dăunează organismului, din contră îl protejează și îl ajută să funcționeze normal. Strugurii și beneficiile lor pentru sănătate fac parte din categoria remediilor naturiste pentru afecțiuni precum varicele, căderea părului sau carențele de magneziu.

Strugurii trebuie cu certitudine incluși în alimentația zilnică pentru un corp cât mai sănătos!

 

 

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti