ulei de jojoba RSS

beneficii par, beneficii ulei de jojoba, hidratare piele, intarirea parului, ulei de jojoba -

Originar din SUA, uleiul de jojoba este un produs excelent pentru piele! Deși este popular abia de câțiva zeci de ani, s-a folosit încă de acum sute. Abia în anul 1970 a devenit popular în industria cosmeticelor. Uleiul esențial aduce numeroase beneficii datorită conținutului mare de acizi grași esențiali. Se folosește în special pentru păr și piele, dar despre beneficiile uleiului de jojoba vom vorbi mai jos. Uleiul de jojoba este obținut din ceara lichidă din semințele jojobei. Denumirea științifică a plantei este Simmondsia chinensis. Din întreaga greutate a unei semințe de jojoba, aproape 50% este doar uleiul esențial. Aspectul...

Read more

Tags