Sari la conținut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-preț

Contactează-ne


ULEI DE ARGAN 50ML


22,90 lei
Preț unitar  pentru 

Semintele fructelor arborelui de argan (Argania Spinosa), sunt cele datorita carora se produce uleiul de argan. Arborele este de origine din Maroc, dezvoltandu-se doar in anumite regiuni ale zonei, ceea ce ii confera uleiului un plus de calitate datorita zonei limitate de raspandire.

Vitamina A, vitamina E, carotenul, acizii grasi: omega 6 si omega 9 au un important rol antioxidant, contribuind la o serie de multiple beneficii pe care uleiul de argan le ofera utilizatorilor. Face parte din gama de uleiuri de tip baza (contribuie la raspandirea uleiului esential), fiind adesea utilizat in cosmetica pentru prepararea lotiunilor, cremelor, sampoanelor etc.

Ingrediente: ulei de argan (Argania Spinosa Kernel)

Compozitie: acid palmitic 10.0-15.0, acid stearic 3.0-8.0, acid oleic 18.0-40.0, acid linoleic 24.0-38.0, alpha linoleic <0.3, acid icosanoic <0.5, acid icosenoic <0.5, acid docosanoi <0.2

Metoda de obtinere: uleiul de argan este obtinut prin presare la rece si dezodorizare. Este un produs vegan, care nu a suferit modificari chimice si nu contine parabeni si se identifica printr-o culoare galben-aurie

Beneficii:

  • contribuie la tratarea acneei si prevenirea aparitiei acesteia

  • ajuta la restabilirea si mentinerea ph-ului natural al pielii
  • are rol in diminuarea ridurilor fine si previne adancirea acestora, oferind elasticitate pielii

  • uleiul de argan este foarte hidrantant, nu incarca tenul si nu ii ofera aspect lucios, fiind recomandat in tratarea peilii uscate

  • are proprietati regenerantoare asupra parului scalpului

Sugestii de utilizare

  • ten si corp                     

– poate fi utilizat in stare de baza, ca atare- prin aplicare direct pe piele, par si unghii

– se poate combina cu diverse uleiuri esentiale pentru masaj

– se poate mixa cu alte ingrediente cosmetice precum: creme pentru tratarea acneei, creme de zi si de noapte pentru tenul uscat

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: portocale, tea tree, lavanda, lemongrass, bergamota

  • scalp si par

– aplicat pe scalp, contribuie la regenrarea firelor de par si cresterea sanatoasa a acestora

– imbunatateste elasticitatea firului de par, conferindu-i totodata rezistenta si un aspect sanatos

– se recomanda ca tratament pentru par deteriorat, adesea supus tehnicilor dure de coafare, avand rol reparator a membranei parului

– ii ofera parului o textura moale, impiedica incalcirea si electrizarea si ii permite o pieptanare usoara, fara rupere

– in cosmetica este folosit ca ingredient in masca pentru par, sampon, balsam si diverse seruri

♥ sugestii de mixare cu uleiuri esentiale: lavanda, ulei de jojoba, ulei de avocado si ulei de cocos

Precautii: Este adresat exclusiv uzului extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti