Sari la con╚Ťinut

Urmărește-ne

Produse cu cel mai bun raport calitate-pre╚Ť

Contacteaz─â-ne


ULEI DE COCOS EXTRA VIRGIN ECOLOGIC/BIO 200ML


26,80 lei
Pre╚Ť unitar  pentru 

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.

Uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Propriet─â╚Ťi ╚Öi beneficii

Produs VEGAN

  • F─âr─â┬áGLUTEN┬á
  • 100% NATURAL┬á
  • F─âr─â ALERGENI┬á
  • Produs RAW
  • Fair Trade

Uleiul de cocos are numeroase propriet─â╚Ťi┬ánutritive (Vitamina-E, vitamina K ╚Öi minerale, cum ar fi Fier),┬áeste stabil termic, lent ├«n oxidare, rezistent la rancezire, avand o durat─â de valabilitate destul de mare, de pana la cativa┬áani.

Ingrediente:

100% ulei de cocos ecologic extra virgin, ob╚Ťinut prin presare la rece

Informatii nutritionale / 100g:

Energie 3683kj / 896Kcal

Grasimi 99g din care
-acizi grasi saturati 93g
-acizi grasi monosaturati5.3g
-acizi grasi polisaturati 0.8g

Proteine <0.1g
Carbohidrati <0.1g
Fibre 0.6g

Calciu 2.25mg

Sare <0.02g

 


Tara de provenienta: Filipine

Despre uleiul de cocos

Uleiul nostru de cocos provine din Filipine, locul unde nucile de cocos sunt nu numai parte din dieta zilnica, ci sunt si parte din istoria si cultura locala. Culturile de palmier de cocos sunt versatile, deoarece ofera atat binecunoscutul fruct de cocos, cat si apa de cocos revigoranta, inclusiv coaja dura fibroasa si frunzele mari ce pot fi folosite atat in procesul de gatit la cuptor, cat si ca sursa de materiale textile. La acestea se alatura pretiosul ulei de cocos bogat si nutritiv, folosit atat la gatit cat si in scopuri cosmetice si medicina traditionala.

Livrare Rapida

In 24h oriunde in tara

Transport Gratuit

La comenzi peste 200 lei

Garantie

Retur garantat in 14 zile

Calitate

Zeci de mii de clienti fericiti